Rotterdam Skyline | Zonsopgang vanaf de Veerhaven

Rotterdam Skyline | Zonsopgang vanaf de Veerhaven van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rotterdam Skyline | Zonsopgang vanaf de Veerhaven van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 411594
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
117 gratis verzending!

Omschrijving

Met deze foto van Rotterdam aan je muur heb je altijd de zon op je bakkes. Heerlijk toch?
Deze sfeervolle stadsfoto van Rotterdam is gefotografeerd vanaf de Veerhaven tijdens zonsopgang op een zondagmorgen in oktober 2018.
De foto toont een prachtige panorama uitzicht van de skyline. Van links naar recht ziet u de Veerhaven met het prachtige houten schip genaamd de Boat Catharina. Achter de Erasmusbrug is de Hef goed zichtbaar, met rechts daarvan het mooie architectuur van de skyline op de Wilhelminakade. Op deze foto staan de Maastoren, KPN Ventures, Hotel NHow Rotterdam, De Rotterdam, de Cruise Terminal Rotterdam waar het cruiseschip CMV Astoria is aangemeerd, Boston & Seattle, Port of Rotterdam, Montevideo en uiteraard Hotel New York.
De zon is op deze foto prominent zichtbaar tussen de gebouwen van Port of Rotterdam en Montevideo.
De reflecties van het zonlicht sprankelen helden in het water van de Nieuwe Maas.
Wat is Rotterdam toch een prachtige stad!

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken