Rotterdam: Willemsbrug en Noordereiland

Rotterdam: Willemsbrug en Noordereiland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 177447

Rotterdam: Willemsbrug en Noordereiland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Het rood van de Willemsbrug kleurt mooi bij het groen van de bomen en het gras en bij het blauw van de lucht.

De Willemsbrug verbindt het centrum van Rotterdam met het Noordereiland aan de andere kant van de Nieuwe Maas. Ruim honderd jaar lang lag een brug met dezelfde naam ongeveer 200 meter stroomafwaarts. Deze opvolger, hier gezien vanuit het parkje op het eiland, werd in 1981 geopend door een nog piepjonge prins Willem-Alexander.

Over Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken