Rotterdam extra breed

Rotterdam extra breed van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Rotterdam extra breed

van Frans Blok

Rotterdam extra breed van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382748

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
163 147 gratis verzending!

Omschrijving

Een extra breed panorama van de Rotterdamse binnenstad en omgeving, met bekende iconen als de Willemsbrug, de Erasmusbrug, de Markthal, de Laurenskerk, het Witte Huis, het Stadhuis, de bibliotheek en het Beurs World Trade Center.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken