Rotterdam extra breed

van Frans Blok

- Werkcode: 382 748

Frans Blok over Rotterdam extra breed

Een extra breed panorama van de Rotterdamse binnenstad en omgeving, met bekende iconen als de Willemsbrug, de Erasmusbrug, de Markthal, de Laurenskerk, het Witte Huis, het Stadhuis, de bibliotheek en het Beurs World Trade Center.
Rotterdam extra breed vind je in de categorieën Architectuur, Bruggen, Erasmusbrug, Fotografie, Gemeentehuis, Modern, Panoramafotografie, Rotterdam, Stedelijke landschappen, Steden, Witte Huis en Wolkenkrabbers.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Rotterdam extra breed als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Rotterdam extra breed van Frans Blok

Koop de foto Rotterdam extra breed van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 382 748
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
268,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden