Scandinavische zonsondergang

Scandinavische zonsondergang van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 116904

Scandinavische zonsondergang van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!
Scandinavische zonsondergang van bird bee flower and tree

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Middernachtzon op het strand van Ramberg op het eiland Flakstad op de Lofoten een eilandengroep in Noorwegen. De rotsen vormen een natuurlijk decor voor de zon die niet onder de horizon
gaat 's nachts ten noorden van de poolcikel. Dit natuurverschijnsel is een hele bijzondere gebeurtenis om mee te maken. De lucht was deze avond heel spectaculair door de windveren en de reflectie van de wolken in het water van de zee en het natte zand op het strand tijdens eb.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken