Scandinavische zonsondergang

van Mirakels Kiekje

- Werkcode: 116 904

Mirakels Kiekje over Scandinavische zonsondergang

Middernachtzon op het strand van Ramberg op het eiland Flakstad op de Lofoten een eilandengroep in Noorwegen. De rotsen vormen een natuurlijk decor voor de zon die niet onder de horizon
gaat 's nachts ten noorden van de poolcikel. Dit natuurverschijnsel is een hele bijzondere gebeurtenis om mee te maken. De lucht was deze avond heel spectaculair door de windveren en de reflectie van de wolken in het water van de zee en het natte zand op het strand tijdens eb.
Scandinavische zonsondergang vind je in de categorieën Archipel, Cumulus, Decor, Donker, Eiland, Fjord, Flakstad, Fotografie, Hemel, Kleuren, Kust, Landschappen, Lichtval, Lofoten, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Noorwegen, Oceanen en zeeën, Poolcirkel, Reflectie, Rood, Scandinavië, Stranden, Water, Wolken, Zand, Zomer, Zon, Zonsondergang en avondlicht.
Mirakels Kiekje profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mirakels Kiekje

Op een 'eigenwijze" maakt Mirakels Kiekje de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van Mirakels Kiekje.

Alle werken van Mirakels Kiekje


Waarom je kiest voor Scandinavische zonsondergang als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Scandinavische zonsondergang van Mirakels Kiekje

Koop de foto Scandinavische zonsondergang van Mirakels Kiekje op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 116 904
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden