Schiessentümpel

van Sake van Pelt

- Werkcode: 278 372

Sake van Pelt over Schiessentümpel

De Schiessentümpel in Luxemburg. Het regende, het was koud en er liepen de hele tijd mensen in mijn beeld. Het leven van een fotograaf gaat echt niet altijd over rozen! Gelukkig maakt het resultaat vaak alle nattigheid, bevroren vingers en frustratie helemaal goed!
Schiessentümpel vind je in de categorieën Architectuur, Bestuurlijke indeling van Luxemburg (land), Bruggen, Fotografie, River (Engeland), Rivier, Rocks, Water, Waterval en Weg.
Sake van Pelt profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Sake van Pelt

Mijn naam is Sake. Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf die altijd probeert om foto's te maken op een manier die net iets anders is dan wat mensen gewend zijn. Ik ga graag de natuur in om mooie (berg)landschappen te fotograferen, maar ook architectuur vind ik altijd erg leuk om op een bijzondere manier vast te leggen.

Alle werken van Sake van Pelt


Waarom je kiest voor Schiessentümpel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schiessentümpel van Sake van Pelt

Koop de foto Schiessentümpel van Sake van Pelt op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 278 372
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden