Schilderachtig Nederlands landschap in Noord-Brabant

van Ruud Morijn

- Werkcode: 504 755

Ruud Morijn over Schilderachtig Nederlands landschap in Noord-Brabant

Kleurrijk landschap van een grote akker waarop suikerbieten groeien. Langs de akker loopt een gebogen sloot. Op de achtergrond zijn bomen zichtbaar. De foto is op een zomerse dag gemaakt bij het Nederlandse dorp Hank, gemeente Altena, Noord-Brabant.
Schilderachtig Nederlands landschap in Noord-Brabant vind je in de categorieën Blauw, Bossen, Brabant, Fotografie, Hank (Werkendam), Hemel, Landschappen, Riet, Sloot (watergang), Suikerbiet, Teelt (kweekproces), Weiland en Wolken.
Ruud Morijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Morijn

Al ruim 50 jaar bezig met fotografie, maar pas echt de smaak te pakken gekregen na mijn pensionering. Nu heb ik pas de tijd en de rust om echt rond te kijken en mooie dingen te ontdekken en vast te leggen. Op deze site zie je enkele van mijn mooiste foto's, maar kijk ook gewoon eens rond op mijn Flickrdomein https://www.flickr.com/photos/10989519@N06/ . Daar staan er veel meer. Ook een Flickrfoto kan meestal wel via 'WERKaandeMuur' worden geleverd. Vraag er dan gewoon even naar en vermeld de naam en opnamedatum van de foto zoals die bij Flickr staan vermeld! Ik zal de foto dan op deze site plaatsen zodat die via WERKaandeMUUR met de daarbij behorende kwaliteit kan worden geleverd.

Alle werken van Ruud Morijn


Waarom je kiest voor Schilderachtig Nederlands landschap in Noord-Brabant als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schilderachtig Nederlands landschap in Noord-Brabant van Ruud Morijn

Koop de foto Schilderachtig Nederlands landschap in Noord-Brabant van Ruud Morijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 504 755
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden