Schitterende zonsondergang bij een tulpenveld in Vogelenzang

Schitterende zonsondergang bij een tulpenveld in Vogelenzang van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Schitterende zonsondergang bij een tulpenveld in Vogelenzang van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 207800
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Op deze lentedag in april 2016 heb ik een adembenemende zonsondergang mogen aanschouwen bij de tulpenvelden in Vogelenzang in de bollenstreek (Noord/Zuid-Holland). Dit jaar was voor het eerst dat ik serieus de bloembollen op de foto had gezet. Daarvoor waren diverse verkenningstochten nodig geweest om het gebied te leren kennen en op de tulp velden te vinden. Na tevens wat flink speurwerk op het internet heb ik dit plekje gekozen in verband met de stand van de zon. Uiteindelijk is alles goed volgens planning verlopen en werd de zonsondergang naarmate dit vorderde steeds mooier door de schitterende weerkaatsing op de wolken.

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken