Schotland Isle-of-Skye: waanzinnig uitzicht Quiraing

van Remco Bosshard

- Werkcode: 470 679

Remco Bosshard over Schotland Isle-of-Skye: waanzinnig uitzicht Quiraing

Quiraing is de naam van een aardverschuiving op de oostelijke zijde van de Meall na Suiramach, de meest noordelijke top van de Trotternish Ridge op het eiland Skye in Schotland. Quiraing is 543 m hoog en zijn benaming stamt uit het Oudnoords. De woorden kvi en rand betekenen ronde plooiing. In het Goidelisch wordt deze plaats Cuith-Raing genoemd.
Schotland Isle-of-Skye: waanzinnig uitzicht Quiraing vind je in de categorieën Aardverschuiving, Cumulus, Extrusief gesteente, Fotografie, Geologie, Grasland, Highlands, Landschappen, Quiraing, Schiereiland, Schotland, Skye en Trotternish.
Remco Bosshard profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Als reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken van Remco Bosshard


Waarom je kiest voor Schotland Isle-of-Skye: waanzinnig uitzicht Quiraing als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Schotland Isle-of-Skye: waanzinnig uitzicht Quiraing van Remco Bosshard

Koop de foto Schotland Isle-of-Skye: waanzinnig uitzicht Quiraing van Remco Bosshard op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 470 679
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden