Schotse Hooglander met mooie wolken

van John van den Heuvel

- Werkcode: 696764

John van den Heuvel over Schotse Hooglander met mooie wolken

Deze Schotse hooglander loopt in een kudde door het Kromslootpark in Almere. Op deze mooie herfstdag met dreigende wolkenlucht was hij erg nieuwsgierig toen ik hem wilde gaan fotograferen.
Schotse Hooglander met mooie wolken vind je in de categorieën Bison (geslacht), Dieren, Fotografie, Grote grazers, Hoorn (anatomie), Koeien, Kudde, Landschappen, Nederland, Vacht en Vee.
John van den Heuvel profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door John van den Heuvel

Een creatieve beginner met oog en gevoel voor sfeer, detail en kleur. Ik leg een gevoel, een emotie vast in een pakkend beeld!

Uren struinen door de natuur, de mooie steden in ons land maar zeker ook de steden elders ter wereld. Het ‘wauw’ gevoel krijg ik van zóveel dingen! Onze onvergetelijke reis naar New York in 2019 heeft prachtige foto’s opgeleverd, een prachtige stad met miljoenen kleuren, geuren, mensen, lichtjes als het avond wordt. Die sfeer wil ik thuis aan mijn muur!

Schotse hooglanders, wat een imposante dieren hè?! En ik kan je garanderen dat ik soms met trillende benen door de bossen liep, en met trillende handen mijn camera bediende toen ik erg dichtbij kwam om een foto te maken. Ook die beelden hebben voor mij enorm veel waarde en sfeer. Ik heb inmiddels zelf 3 Schotse hooglanders aan mijn eigen muur hangen.

En dan het rauwe industriële sfeertje, puur en verlaten maar zeker niet minder sfeervol. Passend in een industrieel interieur, maar ook in een landelijk ingerichte ruimte komen deze foto’s perfect tot zijn recht!

Kortom, werk aan de muur is zó persoonlijk maar zó breed. Ik hoop van harte dat ik aan vele muren een mooie sfeer kan toevoegen door middel van mijn foto’s. Ik kan hierbij garanderen dat ik elk werk wat ik in mijn shop heb, zelf absoluut aan de muur zou willen.

Alle werken van John van den Heuvel


Waarom je kiest voor Schotse Hooglander met mooie wolken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse Hooglander met mooie wolken van John van den Heuvel

Koop de foto Schotse Hooglander met mooie wolken van John van den Heuvel op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 696764
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.