Schotse hooglander in Westduinpark

Schotse hooglander in Westduinpark van Maurice Haak

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Schotse hooglander in Westduinpark

van Maurice Haak

Schotse hooglander in Westduinpark van Maurice Haak

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525511
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Om het duinlandschap open en gevarieerd te houden is er een kudde Schotse hooglanders uitgezet in het Westduinpark tussen Scheveningen en Kijkduin. De behaarde runderen lopen vrij rond, dus je kunt ze overal in dit Haagse natuurgebied tegenkomen. Je ziet ze vaak staan eten van de rozenbottels of de rimpelrozen langs de fiets- en voetpaden. Zo ook deze koe die ik van vrij dichtbij fotografeerde met een 50mm-objectief.

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Maurice Haak profielfotoAls professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken