Schotse hooglander in Westduinpark

van Maurice Haak

- Werkcode: 525 511

Maurice Haak over Schotse hooglander in Westduinpark

Om het duinlandschap open en gevarieerd te houden is er een kudde Schotse hooglanders uitgezet in het Westduinpark tussen Scheveningen en Kijkduin. De behaarde runderen lopen vrij rond, dus je kunt ze overal in dit Haagse natuurgebied tegenkomen. Je ziet ze vaak staan eten van de rozenbottels of de rimpelrozen langs de fiets- en voetpaden. Zo ook deze koe die ik van vrij dichtbij fotografeerde met een 50mm-objectief.
Schotse hooglander in Westduinpark vind je in de categorieën Boerderijdieren, Den Haag, Dieren, Duinen, Fotografie, Koeien, Nederland, Rozenbottel, Scheveningen, Schotse Hooglanders, Stranden en Westduinpark.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Schotse hooglander in Westduinpark op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Schotse hooglander in Westduinpark van Maurice Haak

Koop de foto Schotse hooglander in Westduinpark van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525 511
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden