Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel

van Maurice Haak

- Werkcode: 525 346

Maurice Haak over Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel

Deze nachtfoto maakte ik in augustus 2019 op het donkerste stukje van Nederland, de Boschplaat op Terschelling. Daar, op het verlaten stuk strand ver voorbij Oosterend, staat een replica van een drenkelingenhuisje dat vroeger dienst deed als vluchtplaats voor gestrande schipbreukelingen. Tijdens de kraakheldere augustusnacht was de verticaal georiënteerde Melkweg buitengewoon goed te zien. Ik maakte diverse beelden van het huisje met het galactisch centrum er vlak achter. Deze foto is het resultaat van het combineren van meerdere lichteffecten. De perfecte omstandigheden, de meervoudige belichting en de uitgebreide nabewerking maken dit tot een uniek beeld.
Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel vind je in de categorieën Astronomie, sterren en de ruimte, Boschplaat, Fotografie, Nachtfotografie, Slaapkamer, Stranden, Terschelling, Waddeneilanden en waddenzee en drenkelingenhuisje.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Klantbeoordelingen van Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel 5 / 5 (1 beoordeling)

Nienke
5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel van Maurice Haak

Koop de foto Drenkelingenhuisje Terschelling onder sterrenhemel van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525 346
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden