Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen

van Maurice Haak

- Werkcode: 525 358

Maurice Haak over Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen

Hoog boven Grindelwald in de Zwitserse Alpen maakte ik tijdens een heldere nacht deze foto van de Melkweg met Saturnus en Jupiter plus een deel van de Eiger noordwand.
Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen vind je in de categorieën Alpen, Astronomie, sterren en de ruimte, Berner Oberland, Fotografie, Galactisch centrum, Grindelwald, Nachtfotografie, Slaapkamer en Zwitserland.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen van Maurice Haak

Koop de foto Sterrenhemel boven de Zwitserse Alpen van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525 358
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden