Skyline Kampen in the Blue Hour

Skyline Kampen in the Blue Hour van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Skyline Kampen in the Blue Hour van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 129639
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
94 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto van de skyline van Kampen is gemaakt op een avond in december 2014.
Kampen is een stad, gemeente en oude Hanzestad helemaal aan de benedenloop van de rivier de IJssel in de Nederlandse provincie Overijssel.
Op de foto zijn onder andere de Stadsbrug en de Nieuwe Toren te zien. De foto is gemaakt vanaf de Spoorkade tijdens een mooi blauw uurtje met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken