Skyline van wolkenkrabbers en overzichtsfoto van Sydney, Australië en de bekende Harbour Bridge

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 358 884

Original Mostert Photography over Skyline van wolkenkrabbers en overzichtsfoto van Sydney, Australië en de bekende Harbour Bridge

Sydney is de grootste en oudste stad in Australië en de hoofdstad van de deelstaat Nieuw-Zuid-Wales. Op 1 januari 2013 telde Sydney 4.757.083 inwoners. De agglomeratie is de grootste van Oceanië.

Sydney ligt aan de Tasmanzee, in het zuidoosten van Australië. De stad heeft zich ontwikkeld vanuit de natuurlijke haven Port Jackson, waar zich vandaag de dag het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge - twee iconen van de stad - bevinden. Tegenwoordig strekt de stad zich verder uit en grenst ze enerzijds aan berg- en heuvelachtig landschap in het binnenland en anderzijds aan de kustlijn van de Grote Oceaan.
Skyline van wolkenkrabbers en overzichtsfoto van Sydney, Australië en de bekende Harbour Bridge vind je in de categorieën Architectuur, Australië, Avond, Digitale Kunst, Fotografie, Harbour Bridge, Nachtfotografie, Panoramafotografie, Skyline, Steden, Sydney, Sydney Harbour Bridge en Sydney Opera House.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Skyline van wolkenkrabbers en overzichtsfoto van Sydney, Australië en de bekende Harbour Bridge als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Skyline van wolkenkrabbers en overzichtsfoto van Sydney, Australië en de bekende Harbour Bridge van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Skyline van wolkenkrabbers en overzichtsfoto van Sydney, Australië en de bekende Harbour Bridge van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 358 884
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden