Slaapzaal in Hotel

Slaapzaal in Hotel van Perry Wiertz

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Slaapzaal in Hotel

van Perry Wiertz

Slaapzaal in Hotel van Perry Wiertz

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305976
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 gratis verzending!

Omschrijving

Tsjernobyl had ook een Hotel, daarvan is dit over van de slaapzaal. Moeilijk in te schatten dat plezier in deze kamer vroeger heel normaal was. Vrolijkheid straalt het zeker niet meer uit. Alleen de sterkste materialen staan nog overeind.

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Perry Wiertz profielfotoVoor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken