Slak op Gerbera

Slak op Gerbera van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Slak op Gerbera van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 99327
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
99 gratis verzending!

Omschrijving

Huisjesslak aan de wandel op de bloem van een rode Gerbera. Een snijbloemen soort behorende tot de bloemen en planten familie Asteraceae of Compositae (composietenfamilie) ook samengesteldbloemigen genoemd.
De surreallistische kleuren zijn ontstaan tijdens het fotograferen door met de kleur en wit balans te experimenteren. De turquoise/blauw groene achtergrond vormt een sterk contrast met het roze rood van de bloem waardoor de bloem nog meer naar de voorgrond komt.
Slakken of buikpotigen (Gastropoda) zijn een klasse uit de stam van weekdieren (Mollusca). De naam buikpotigen en de wetenschappelijke naam zijn te danken aan de gespierde onderzijde van het langwerpige lichaam, die voor de voortbeweging zorgt

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken