Facebook pixel
Sprookjesbos

Sprookjesbos van René Vos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Sprookjesbos van René Vos thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34516

Sprookjesbos van René Vos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Sprookjesbos van René Vos

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Deze foto is gemaakt in het Leuvenumse bos, vlak bij de Hierdense beek in november 2012. Die nacht had het een beetje gevroren en er hing nog een lichte nevel in het bos. De sfeer wordt bepaald door de zon die door het bladerdak heen scheen in combinatie met de nevel. Dat levert een feeërieke sfeer op. Door de mist was het bos ook een beetje vochtig en dat veroorzaakt de intense kleuren.
De bomen die je ziet zijn beukenbomen. Een prachtige boom in de herfst, met prachtige kleuren. De grond al bezaaid met afgevallen blad, terwijl de laatste groene bladeren nog aan de bomen zit.

Al met al een erg sfeervolle foto van een prachtig herfstbos.

Over René Vos

René Vos profielfotoMijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken