Sterkselse Aa bij Heeze in herfstsferen

van Joep de Groot

- Werkcode: 302 738

Joep de Groot over Sterkselse Aa bij Heeze in herfstsferen

Een plek waar ik nooit genoeg van krijg: de Sterkselse Aa bij Heeze. Hier slingert deze beek door de Herbertusbossen, een stuk oud loofbos. Combineer dat met herfstkleuren op een mistige ochtend en je krijgt dit soort plaatjes.
Sterkselse Aa bij Heeze in herfstsferen vind je in de categorieën Bossen, Braakhuizense Heide, Fotografie, Heide, Herbertusbossen, Herfst, Indian Summer, Mist, Ochtend, Stilleven, Strabrechtse Heide, Zon en vroeg.
Joep de Groot profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Joep de Groot

Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door de natuur en zijn schoonheid. Pas later ben ik me toe gaan leggen op het vastleggen hiervan door middel van foto's. In eerste instantie waren dit simpele kiekjes van dingen die ik mooi vond. Gedurende de daaropvolgende jaren heb ik mezelf uitgedaagd de kwaliteit van mijn foto's te verbeteren. Vooral foto's van anderen zijn altijd een inspiratiebron geweest om mezelf te verbeteren. Door het bestuderen van vele boeken, tutorials en tijdschriften heb ik mezelf geleerd wat ik nu toepas. Mijn fotografische stijl kenmerkt zich als weids, kleurrijk en expressief. Veel foto's in mijn portfolio zijn genomen met een groothoeklens tijdens zonsopkomst of -ondergang. Door middel van mijn foto's wil ik de schoonheid van de natuur laten zien en met name van het Nederlandse landschap, waarvan ik denk dat het onterecht ondergewaardeerd wordt. Naast landschappen fotografeer ik ook andere onderwerpen in de natuur zoals insecten en andere dieren, planten en paddenstoelen. De echte uitzonderingen hierop zijn enkele architectuur- en stadsfoto's. Doordat ik zelf geen auto bezit, heb ik voornamelijk het gebied rond mijn woonplaats Eindhoven tot mijn werkgebied gemaakt. In de loop van de tijd heb ik hier verschillende fascinerende fotolocaties, buiten de algemeen bekende gebieden zoals de Strabrechtse heide en Kampina, ontdekt.

Alle werken van Joep de Groot


Waarom je kiest voor Sterkselse Aa bij Heeze in herfstsferen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sterkselse Aa bij Heeze in herfstsferen van Joep de Groot

Koop de foto Sterkselse Aa bij Heeze in herfstsferen van Joep de Groot op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 302 738
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden