Stilleven met bloemen en een horloge

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 230 547

Over Stilleven met bloemen en een horloge

Stilleven met bloemen en een horloge van Abraham Mignon. Origineel geschilderd met olieverf op doek omstreeks 1660. Doet het mooi op canvas, maar geeft ook prachtig resultaat op moderne materialen als staal of aluminium!

Het werk heeft veel overeenkomsten met bijvoorbeeld de bloem(boeketten) van Jan Davidsz de Heem en andere schilders uit deze periode. Zoals veel beelden uit deze tijd barst het werk van de details. Saillant detail is het gouden horloge dat naast de vaas ligt.
Stilleven met bloemen en een horloge vind je in de categorieën Abraham Mignon, Bloemen, Jan Davidsz de Heem, Oude Meesters, Schilderijen, Slaapkamer, Stilleven en Stilleven met bloemen.

Waarom je kiest voor Stilleven met bloemen en een horloge als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Stilleven met bloemen en een horloge uit de oude meesters collectie

Koop Stilleven met bloemen en een horloge als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 230 547
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden