Storm over de ijsvlakte

Storm over de ijsvlakte van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Storm over de ijsvlakte

van jowan iven

Storm over de ijsvlakte van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348911

10% woonseizoen korting!
Nog 10 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 107 gratis verzending!

Omschrijving

Maart 2016 was ik op IJsland en heb toen aan den lijve ondervonden dat het weer je daar flink parten kan spelen. Fotografie werd soms zelfs onmogelijk. Bij
deze foto was dat eigenlijk ook het geval want de wind joeg de stuifsneeuw met grote snelheid over de ijsvlakte. Puur uit zelfbescherming is de foto vanuit de auto gemaakt. Die was nog zwaar genoeg om te blijven staan. Ik genoot van de omstandigheden en van de abstracte beelden die de steeds wisselende vlakte tevoorschijn toverde.

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

jowan iven profielfotoFotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken