Storm over de ijsvlakte

van jowan iven

- Werkcode: 348 911

jowan iven over Storm over de ijsvlakte

Maart 2016 was ik op IJsland en heb toen aan den lijve ondervonden dat het weer je daar flink parten kan spelen. Fotografie werd soms zelfs onmogelijk. Bij
deze foto was dat eigenlijk ook het geval want de wind joeg de stuifsneeuw met grote snelheid over de ijsvlakte. Puur uit zelfbescherming is de foto vanuit de auto gemaakt. Die was nog zwaar genoeg om te blijven staan. Ik genoot van de omstandigheden en van de abstracte beelden die de steeds wisselende vlakte tevoorschijn toverde.
Storm over de ijsvlakte vind je in de categorieën Abstract, Digitale Kunst, Fotografie, IJs, IJsland, Kunst, Landschappen, Natuurfotografie, Sneeuw, Storm, Winter, aardekleuren en kunst voor bedrijven.
jowan iven profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door jowan iven

Fotografie is voor mij een creatieve uitlaatklep, een passie. Alle onderwerpen hebben ieder zo hun eigen charme. Goed om me heen kijkend ga ik op zoek naar hun karakter en wil dat vangen in mijn beelden.
Het beleven en vastleggen doe ik graag op eigen wijze en met respect voor mijn omgeving.

Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.

Greetz Jowan

Alle werken van jowan iven


Meer weten over jowan iven?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Storm over de ijsvlakte als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Storm over de ijsvlakte van jowan iven

Koop dit digital art werk Storm over de ijsvlakte van jowan iven als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 348 911
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden