Stutz DV32 1933 Schilderij

Stutz DV32 1933 Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 332731

Stutz DV32 1933 Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!
Stutz DV32 1933 Schilderij van Paul Meijering

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl op paneel van de Stutz DV32 uit 1933, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

De Stutz Motor Company was een producent van luxe auto's. De productie begon in 1911 en werd voortgezet tot 1935. Het merk verscheen in 1968 onder leiding van de Stutz Motor Car of America, Inc, en kwam met een nieuw gedefinieerde moderne retro-look. Hoewel de onderneming tot op de dag van vandaag nog steeds actief is, zijn de werkelijke verkoopcijfers van de fabriek geproduceerde voertuigen opgehouden in 1995. Doorheen de geschiedenis was Stutz bekend als producent van snelle auto's (de eerste Amerikaanse producent van sportauto`s) en luxe auto's voor de rijken en beroemdheden waaronder Elvis Presley, die de eerste Blackhawk kocht.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken