Sunset boulevard

Sunset boulevard van René Vos

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sunset boulevard

van René Vos

Sunset boulevard van René Vos

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61222
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90 gratis verzending!

Omschrijving

Almere heeft zijn eigen Sunset Boulevard: De Markermeerdijk. Een prachtige plek om de zon in het Markermeer te zien zakken. Door een lange sluitertijd te keizen heb ik geprobeerd de stilte van de zonsondergang te benadrukken. Het water krijgt er een kalme uitstraling van.

Dit werk wordt aangeboden door René Vos

René Vos profielfotoMijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken