Sunset boulevard

van René Vos

- Werkcode: 61 222

René Vos over Sunset boulevard

Almere heeft zijn eigen Sunset Boulevard: De Markermeerdijk. Een prachtige plek om de zon in het Markermeer te zien zakken. Door een lange sluitertijd te keizen heb ik geprobeerd de stilte van de zonsondergang te benadrukken. Het water krijgt er een kalme uitstraling van.
Sunset boulevard vind je in de categorieën Almere, Fotografie, Houtribdijk, Long exposure photography, Markermeer en Zonsondergang.
René Vos profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door René Vos

Mijn naam is René Vos. Geboren in 1966 in Drenthe en nu woon ik in Almere.Natuurfotografie is mijn passie. Alle facetten van deze vorm van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen en planten zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen. Voor mij is het vastleggen van een soort niet het belangrijkste. Ik zoek sfeer en spanning in mijn foto?s. Dat lukt de ene keer natuurlijk beter dan de andere, maar is wel altijd mijn bedoeling. Ik ben vaak te vinden in de Oostvaardersplassen en de andere natuurgebieden van Flevoland. Daarnaast is ook het Gooi en de Veluwe een regelmatige bestemming.

Alle werken van René Vos


Waarom je kiest voor Sunset boulevard als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Sunset boulevard van René Vos

Koop de foto Sunset boulevard van René Vos op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 61 222
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden