Sweet Dreams

Sweet Dreams van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Sweet Dreams van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 312606
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

De tekening van dit heerlijk dromend kindje heb ik gemaakt met pen en inkt. Eerst heb ik de lichte grijstinten van dit kindje geschetst. De vertaling naar een ander beeld was de volgende stap en tekende ik met pen en inkt op de lijnen hogere en lagere heuveltjes die uiteindelijk de grijstinten moesten vertalen.

Kleine kinderen ... kijk naar ze, zo vredig, ze hebben geen enkele taal nodig, alleen een vriendelijke glimlach om hun geluk met je te delen. In hun wereld zijn er geen grenzen, geen oorlogen ... We zijn allemaal zo geweest, gelukkig en vredig. Omdat deze planeet ons thuis is, voor ieder mens ...

Over Stan Groenland

Stan Groenland profielfoto“Alles begint ergens, dus ook in het niets waar iets kan ontstaan. Net als een wit vel papier je alle rust en ruimte biedt om je ideeën en verbeelding tevoorschijn te toveren. Zoals een illustratie een verhaal verteld wat iedereen kan begrijpen, welke taal je ook spreekt...”

Na mijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte ik mijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later ben ik mij verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Mijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, boek illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logo designs, wenskaart designs, posters en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen.

Stan Groenland • illustrator & cartoonist

Alle werken