Sweet Dreams

Sweet Dreams van Stan Groenland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Sweet Dreams van Stan Groenland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 312606

Sweet Dreams van Stan Groenland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Sweet Dreams van Stan Groenland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De tekening van dit heerlijk dromend kindje heb ik gemaakt met pen en inkt. Eerst heb ik de lichte grijstinten van dit kindje geschetst. De vertaling naar een ander beeld was de volgende stap en tekende ik met pen en inkt op de lijnen hogere en lagere heuveltjes die uiteindelijk de grijstinten moesten vertalen.

Kleine kinderen ... kijk naar ze, zo vredig, ze hebben geen enkele taal nodig, alleen een vriendelijke glimlach om hun geluk met je te delen. In hun wereld zijn er geen grenzen, geen oorlogen ... We zijn allemaal zo geweest, gelukkig en vredig. Omdat deze planeet ons thuis is, voor ieder mens ...

Over Stan Groenland

Stan Groenland profielfotoStan Groenland • illustrator & cartoonist
Na zijn opleiding aan de Grafische School Eindhoven te hebben voltooid, startte Stan zijn loopbaan bij een reclamestudio in Nuenen als grafisch ontwerper en illustrator. Later is hij zich verder gaan ontplooien als zelfstandig illustrator en cartoonist. Zijn werk omvat o.a. het verzorgen van promotionele en redactionele illustraties, cartoons, strips, character designs, visual concepts, logodesign, wenskaartdesigns en affiches. Veelal in opdracht van uitgeverijen, reclamebureaus, de creatieve industrie en diverse andere bedrijven en instellingen. Sinds enkele jaren verzorgt Stan voor het onderwijs, culturele instellingen, bedrijven en particulieren ook diverse tekenworkshops en tekencursussen om zo jong en ouder op een plezierige wijze kennis te laten maken met de kleurrijke en illustratieve kunst van het beeldverhaal.

Alle werken