Texel sunset

Texel sunset van jowan iven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 35825

Texel sunset van jowan iven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
114 gratis verzending!
Texel sunset van jowan iven

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Wanneer alle bezoekers zijn verdwenen is de slufter op Texel een heerlijke plek om nog even na te genieten van die mooie zonsondergang. Bij het weglopen nog even omdraaien en met een laatste blik op het gebied sluit je een fantastische dag af. Silhouetten zijn slechts no zichtbaar. De vogels zijn verworden tot stippen aan de horizon. Dit moment mag uren duren maar is na minuten al voorbij. Met een laatste glinstering spreekt het water me nog toe. De kalmte is voelbaar en het helmgras wuift zachtjes heen en weer. Nog even en die prachtige oranje gloed is weer verleden tijd. Wat volgt is een schitterend maar weemoedig afscheid.

Over jowan iven

jowan iven profielfotoPassie voor de natuur. Dat is wat ik met fotografie wil uitdrukken.Van landschap tot dierenleven en macro, alle onderwerpen hebben hun eigen charme. Wie goed om zich heen kijkt en de tijd neemt om dat in zich op te nemen leert iedere keer weer iets bij.Het beleven van de natuur en vastleggen doe ik graag op mijn eigen wijze en met respect voor die natuur.Heb je interesse in een foto die je op mijn site of blog hebt gezien? Geen probleem. Stuur even een mailtje naar info@jowaniven.nl en ik zal zorgen dat het werk er zo snel mogelijk tussen komt te staan.vriendelijke groetJowan Iven

Alle werken