Thingvellir, IJsland

Thingvellir, IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Thingvellir, IJsland

van Frans Blok

Thingvellir, IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 743877
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Thingvellir (officiële spelling: Þingvellir) is IJslands bekendste nationale park. Hier werd in het jaar 930 het Althing opgericht, het oudste nog bestaande parlement ter wereld. Verder lopen er door het gebied een paar grote breuklijnen tussen het Noord-Amerikaanse en het Euraziatische continent.

Deze "verschildering" is gebaseerd op een foto die net zolang aan texturen en filters is blootgesteld tot er een impressionistische, schilderachtige uitstraling ontstond.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken