Trap in grote hal

van Inge van den Brande

- Werkcode: 379 962

Inge van den Brande over Trap in grote hal

Trap in een grote hal, het daglicht valt prachtig naar binnen over de trap. Het verval van het gebouw is duidelijk zichtbaar, verf bladdert en op de muren groeit een dikke laag groen mos. De grote deuren naar de naastgelegen hal staan open en laten een tweede hal met een blauwe gloed zien. De prachtig uitgelichte trap is een blikvanger in de foto, sfeervol, met een hang naar vroeger, naar het rijke verleden.
Trap in grote hal vind je in de categorieën Architectuur, Contrast, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Interieur (terminologie), Sfeer (gevoel), Trappen, Venster (muur), Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trap in grote hal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Trap in grote hal van Inge van den Brande

Koop de foto Trap in grote hal van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 379 962
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
203,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden