Trap met spiraal

van Inge van den Brande

- Werkcode: 343 305

Inge van den Brande over Trap met spiraal

Een prachtige trap in een oude vervallen villa met rijke versiering, van bovenaf gezien. Vergane glorie en een rijke historie nemen ons mee terug in de tijd. Een rijk verleden, de trap straalt geen eenvoud uit. De spiraalvorm neemt uw blik mee de foto in, de diepte in, naar de begane grond vele verdiepingen lager.
Trap met spiraal vind je in de categorieën Architectuur, Bladvorm, Bruin, Decoratie, Duisternis, Fotografie, Lichtval, Trappen, Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Trap met spiraal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Trap met spiraal van Inge van den Brande

Koop de foto Trap met spiraal van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343 305
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden