Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 5 dagen en 20 uur geldig!

Tulpen in de knop

van Gerard de Zwaan

- Werkcode: 488 053

Gerard de Zwaan over Tulpen in de knop

Ik heb deze foto in de Noordoostpolder gemaakt tijdens de tulpenfestival. Deze tulpen waren zo'n beetje de enige tulpen die nog uit moesten komen. Als je goed kijkt zie je dat het rode tulpen zijn die nog in de knop zitten. Wat voor een soort tulp het is weet ik niet, er stonden meerdere soorten en kleuren tulpen op het veld. Deze tulpen soort is wel een laatbloeier onder de tulpen.
Tulpen in de knop vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Flevoland, Flevopolder, Fotografie, Groen, Laatbloeier, Lente, Noordoostpolder, Rood, Tulp en Weiland.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Tulpen in de knop op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Tulpen in de knop van Gerard de Zwaan

Koop de foto Tulpen in de knop van Gerard de Zwaan op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 488 053

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123,-111,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.