Tulpen uit de Zeeuwse wateren

van Filip Staes

- Werkcode: 977 162

Filip Staes over Tulpen uit de Zeeuwse wateren

Deze foto maakte ik tijdens het Open Nederlands Kampioenschap onderwaterfotografie begin september 2021. Werken met een model in open water is niet evident. Communicatie is amper mogelijk omdat het model zonder duikmasker een wazig beeld heeft. de grootste uitdaging is echter de watertemperatuur van rond de 18 graden. Zelf had ik een warm duikpak aan, maar Kelly moest het doen in een topje en rok. Door op voorhand alles in te oefenen kon de beperkte tijd dat we in het water lagen ten volle benut worden.
Tulpen uit de Zeeuwse wateren vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Fotografie, Fotomodel, Nederland, Onderwaterfotografie, Tulp, Water, Zeeland en Zomer.
Filip Staes profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Filip Staes

Welkom op mijn fotografiepagina. In 1992 ben ik besmet met het duikvirus. Na enkele jaren wou ik al de prachtige dingen die ik zag delen met anderen. ik begon te fotograferen en al snel groeide het maken van beelden uit tot een ware passie. In 2000 begon ik deel te nemen aan fotografiewedstrijden. Inmiddels heb ik heel wat prijzen in binnen- en buitenland behaald. Mijn foto's zijn herinneringen aan fantastische en spectaculaire ervaringen, maar ook momenten van geduld en frustratie. Het is inmiddels een natuurlijke drang geworden mij te omgeven in de mooiste maar soms meest mensonvriendelijke omgeving op deze aardbol. Op zoek naar een betoverende wereld, een plaats waar ik tot rust kom. Eén flits, één fractie van een seconde heb ik slechts nodig om mijn fantasie vast te leggen in een gevoel dat mensen kan raken.

Alle werken van Filip Staes


Waarom je kiest voor Tulpen uit de Zeeuwse wateren als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Tulpen uit de Zeeuwse wateren van Filip Staes

Koop de foto Tulpen uit de Zeeuwse wateren van Filip Staes op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 977 162
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.