Uitgebloeid

Uitgebloeid van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Uitgebloeid van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 123585
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

Uitgebloeide Paardenbloem.
De fragiele zaadjes met zaadpluizen gaan fragiel op in de licht grijze achtergrond. De paardenbloem (Taraxacum officinale) is een soort uit de composietenfamilie (Asteraceae).
De vrucht is een nootje (vaak zegt men ten onrechte "zaad"). Aan het nootje zit het gesteelde vruchtpluis (pampus). De Paardenbloem is eetbaar en dankt hieraan zijn bijnaam zoals onder andere konijnenbladeren (bijvoorbeeld op Texel) of brievenbesteller (in West-Friesland). De laatste naam slaat op het vruchtpluis dat als een scherm van dunne haren boven het zaadje hangt. Wanneer ertegen aangeblazen wordt drijft het weg om als het ware de zaden die er aan hangen als brieven te bestellen.
De Paardenbloem wordt in Nederland als onkruid gezien, maar ook onkruid heeft zijn schoonheid.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken