Van Brienenoordbrug bij zonsopkomst met de Waterbus

Van Brienenoordbrug bij zonsopkomst met de Waterbus van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Van Brienenoordbrug bij zonsopkomst met de Waterbus van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 81769

8% Hemelvaart korting
Nog 2 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 80 gratis verzending!

Omschrijving

De beroemde Van Brienenoordbrug ligt over de Nieuwe Maas bij Rotterdam. Er rijden meer dan 250.000 voertuigen per dag over de brug en op de foto zijn auto?s en vrachtwagens te zien die tijdens de ochtendspits onderweg zijn naar hun bestemmingen ten zuiden van Rotterdam.
Een geheel andere manier van forenzen is het reizen per boot. Op de voorgrond zien we hier een voorbeeld van: de waterbus die onderweg is van Rotterdam naar de Drechtsteden. De vaarroute loopt via Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk, Alblasserdam, Papendrecht en H.I. Ambacht naar Dordrecht en van daaraf naar Zwijndrecht of Sliedrecht.
Het gele licht komt van de laagstaande zon. De foto is namelijk gemaakt tijdens een prachtige zonsopkomst die deze typisch Rotterdamse scene in mooi warm licht laat baden.

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken