Vanaf Zuid

van Karin aan de muur

- Werkcode: 737 723

Karin aan de muur over Vanaf Zuid

Wat een prachtige stad hebben we toch aan Rotterdam. Het uitzicht vanaf Zuid over de Erasmusbrug en daarachter de spoorbrug en Willemsbrug is fenomenaal bij het vallen van de avond. Omgezet naar een zwart wit beeld werd de afbeelding nog sterker met de vele contrasten en het verstilde water een plaatje om aan de muur te hangen.
Vanaf Zuid vind je in de categorieën Avond, Erasmusbrug, Fotografie, Landschappen, Nachtfotografie, Rotterdam, Spoorbrug, Stedelijke landschappen, Water, Willemsbrug, Zwart-wit, lange belichting en verstild.
Karin aan de muur profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Karin aan de muur

Ik fotografeer een kleine 30 jaar. Waar het begon als plaatjes schieten tijdens de vakantie ging ik me er steeds meer voor interesseren. Sinds 2010 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak fotografie. Het vastleggen van momenten, met name van dieren en natuur bleek mijn ultieme uitdaging. Nog steeds, na 10 jaar, ga ik er graag op uit om al het moois om ons heen vast te leggen op de gevoelige plaat.

Alle werken van Karin aan de muur


Waarom je kiest voor Vanaf Zuid als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Vanaf Zuid van Karin aan de muur

Koop de foto Vanaf Zuid van Karin aan de muur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 737 723
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden