Verlaten villa

van Inge van den Brande

- Werkcode: 395273

Inge van den Brande over Verlaten villa

Oude verlaten en vervallen villa ergens in Europa. Het prachtige gebouw is overgenomen door de natuur, het groen groeit langs de buitenmuren, en heeft ook een weg naar binnen gevonden. Er is nog goed te zien wat een schoonheid deze villa in vroegere tijden is geweest. De prachtige ornamenten, en het grote balkon, de enorme ramen en binnen een schitterende trap. Eens was deze villa een schoonheid, nu is hij verlaten en vervallen en neemt de natuur het over.
Verlaten villa vind je in de categorieën , Architectuur, Balkon (bouw), Bloemen & Planten, Decoratie, Fotografie, Groen, Venster (muur), Verlaten plekken en Villa (bouwkunde).
Inge van den Brande profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Inge van den Brande

Mijn naam is Inge van den Brande, en fotografie is mijn grote passie. Met een brede belangstelling voor onderwerpen, en een goed oog voor details en fraaie composities leg ik de prachtige wereld om mij heen vast. Ik fotografeer onder meer landschappen, natuur, dieren, macro, architectuur, steden en urbex (vervallen gebouwen en huizen https://www.facebook.com/PlacesofDecay/ ). Maar ook op mijn reizen naar o.a. China, Japan, Noorwegen, New York, Amerika en Hongkong heb ik vele mooie foto's geschoten. Mijn specialiteit in de fotografie is macrofotografie van waterdruppels en reflecties, mocht je hier interesse in hebben deze zijn te koop via mijn website: https://www.reflections-by-inge.com

Alle werken van Inge van den Brande


Meer weten over Inge van den Brande?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Verlaten villa op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Verlaten villa van Inge van den Brande

Koop de foto Verlaten villa van Inge van den Brande op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 395273
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.