Voetbal in Djupivogur, IJsland

Voetbal in Djupivogur, IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Voetbal in Djupivogur, IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 110960
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
133 gratis verzending!

Omschrijving

Djupivogur is een plaatsje aan een fjord in het oosten van IJsland. Ooit schijnt het er 30,5 graden geweest te zijn, de hoogste temperatuur ooit in het land gemeten. Maar toen wij er aankwamen was het vooral erg mistig.

Hoewel Djupivogur slechts een paar honderd inwoners heeft is er wel een voetbalclub in het dorp. En die speelde op deze mistige avond tegen een naburig dorp. De beide keepers konden ternauwernood elkaars doel zien.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken