Voor Koets en Paard

van Perry Wiertz

- Werkcode: 305 959

Perry Wiertz over Voor Koets en Paard

Tegenwoordig zijn gala's en andere decadente feesten verzamelplaatsen voor dure en imposante auto's. Gasten worden voor de deur afgezet. Vroeger ging men nog een stapje verder. Gasten werden binnen afgezet door de koets die hier droog en overdekt kon stoppen.
Voor Koets en Paard vind je in de categorieën Fotografie, Gang (bouw), Gast (persoon), Hospitium, Kastelen, Koeten, Koets, Urban / Street, Verlaten plekken, Villa (bouwkunde) en Zuil (bouwkunde).
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Voor Koets en Paard als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Voor Koets en Paard van Perry Wiertz

Koop de foto Voor Koets en Paard van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 305 959
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden