Waiting for Sunrise

Waiting for Sunrise van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Waiting for Sunrise van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 125346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
100 gratis verzending!

Omschrijving

Fotografen wachten tot de zon opgaat voor het maken van het perfecte plaatje in Arches National Park bij Moab in Utah USA.
Voor dag en dauw uit de veren voor de zonsopkomst in dit wat kleinere National Park is een ware belevenis. In het donker een goed plekje zoeken om het moment niet te missen, maar er zijn meer kapers op de kust en de beste spots vergeven. Langzaam beginnen de silhouetten van de mede fotografen die de beste plekjes hebben bemachtigd tegen het licht van de opkomende zon af te steken in een adembenemend rood kleurend landschap met rotsformaties. Vanwege de 2de rangs plaatsen geen perfecte foto van de Arch in zijn volle glorie in het ochtend licht, maar wel een mooi menselijke tafereel gefotografeerd in tegenlicht.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken