Wereldkaart in glas en lood

Wereldkaart in glas en lood van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Wereldkaart in glas en lood

van Frans Blok

Wereldkaart in glas en lood van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 500371
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
216 gratis verzending!

Omschrijving

Een digitaal vervaardigde glas-in-loodkaart van de wereld, opgebouwd uit 1440 stukjes gekleurd glas.Wouden en woestijnen, oceanen en ijskappen zijn met deze bewerking nog steeds herkenbaar. Ook de evenaar, de poolcirkels en de keerkringen zijn in het raam verwerkt.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken