Winterbeeld Leuvehoofd

van Frans Blok

- Werkcode: 791 610

Frans Blok over Winterbeeld Leuvehoofd

Een winters tafereel op het Leuvehoofd aan de oever van de Nieuwe Maas in Rotterdam. Het besneeuwde parkje, populair op warmere dagen, is verlaten; tussen de bomen door schemert de Kop van Zuid en de Erasmusbrug.

Dit werk is gebaseerd op een archieffoto uit een voorbije winter die digitaal is bewerkt tot een impressionistisch schilderij.
Winterbeeld Leuvehoofd vind je in de categorieën Bossen, Bruggen, Digital Art, Erasmusbrug, Impressionisme, Park, Rivier, Rotterdam, Sneeuw, Steden en Winter.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Winterbeeld Leuvehoofd op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winterbeeld Leuvehoofd van Frans Blok

Koop dit digital art werk Winterbeeld Leuvehoofd van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 791 610
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.