Winterbeeld Lijnbaanhoven

van Frans Blok

- Werkcode: 251322

Frans Blok over Winterbeeld Lijnbaanhoven

Een sfeervol winterbeeld van een van de parkjes die onderdeel uitmaken van rijksmonument de Lijnbaan. De rechtlijnigheid van de wederopbouwarchitectuur vormt een mooi contrast met de grillige vormen van de bomen en struiken in het parkje.

Dit beeld is gebaseerd op een archieffoto uit een voorbije winter en digitaal bewerkt tot een impressionistische, stripachtige tekening.
Winterbeeld Lijnbaanhoven vind je in de categorieën Architectuur, Blauw, Contemporary, Digital Art, Erfgoed, Flat, Park, Rotterdam, Sneeuw, Tekeningen, Wederopbouw, Winter en Wit.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Winterbeeld Lijnbaanhoven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winterbeeld Lijnbaanhoven van Frans Blok

Koop dit digital art werk Winterbeeld Lijnbaanhoven van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251322
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.