Winterbeeld Museumpark

van Frans Blok

- Werkcode: 251 309

Frans Blok over Winterbeeld Museumpark

Een winters sfeerbeeld vanuit de Rozentuin in het Museumpark, over de bevroren vijver naar museum Boymans van Beuningen, met links op de achtergrond ook het Nieuwe Instituut, voorheen NAI.

Dit beeld is gebaseerd op een archieffoto uit een voorbije winter en digitaal bewerkt tot een impressionistische, stripachtige tekening.
Winterbeeld Museumpark vind je in de categorieën Contemporary, Digitale Kunst, IJs, Meren, Museum, Museum Boijmans Van Beuningen, Museumpark, Rotterdam, Sculptuur, Sneeuw, Tekeningen, Winter en Wit.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Winterbeeld Museumpark op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winterbeeld Museumpark van Frans Blok

Koop dit digital art werk Winterbeeld Museumpark van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 251 309
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.