Winterbeeld Westersingel

van Frans Blok

- Werkcode: 790 913

Frans Blok over Winterbeeld Westersingel

Een winters beeld van de Westersingel en de Mauritsweg in het centrum van Rotterdam. De nieuwbouw van Calypso, de vooroorlogse panden en de beroemde plataan weerspiegelen in het spiegelgladde ijs op de singel.

Dit beeld is gebaseerd op een foto gemaakt in de korte maar hevige winter van 2021 en is digitaal bewerkt tot een impressionistisch schilderij.
Winterbeeld Westersingel vind je in de categorieën Bossen, Digital Art, IJs, Nederland, Plataan, Rotterdam, Spiegelbeeld (reflectie), Steden, Westersingel en Winter.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Winterbeeld Westersingel op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Winterbeeld Westersingel van Frans Blok

Koop dit digital art werk Winterbeeld Westersingel van Frans Blok als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 790 913
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
156 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.