Wittevrouwensingel in Utrecht

van Donker Utrecht

- Werkcode: 364 741

Donker Utrecht over Wittevrouwensingel in Utrecht

Wittevrouwensingel in Utrecht met in het midden de Culture Boat, ofwel 'de blowboot'.

De Wittevrouwensingel is een van de straten aan de buitenzijde van de Stadsbuitengracht. De Stadsbuitengracht is aangelegd in de twaalfde eeuw ter afbakening en verdediging van de stad, nadat Utrecht in 1122 van Keizer Hendrik V stadsrechten had gekregen.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 3 april 2018.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl
Wittevrouwensingel in Utrecht vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Fotografie, Merijn van der Vliet, Nachtfotografie, Utrecht en Wittevrouwensingel.
Donker Utrecht profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds.

Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos.

Alle werken van Donker Utrecht


Meer weten over Donker Utrecht?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Wittevrouwensingel in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Wittevrouwensingel in Utrecht van Donker Utrecht

Koop de foto Wittevrouwensingel in Utrecht van Donker Utrecht op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 364 741
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
167,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden