Yellowstone National Park warmwaterbron

Yellowstone National Park warmwaterbron van bird bee flower and tree

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Yellowstone National Park warmwaterbron van bird bee flower and tree

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 100417
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
97 gratis verzending!

Omschrijving

Foto van een van de vele warmwaterbronnen in Yellowstone national park, Wyoming in de Verenigde staten. Helaas was het een donkere dag toen we de prachtige door vulkanisme ontstane geisers en warmwaterbronnen in het Upper Geyser Basin dicht bij de Old Faithful bezochten. Af en toe brak de zon wat door om de mooie kleuren vast te kunnen leggen. Ondanks dat de zon niet scheen op het moment van deze opname komen de kleuren van deze warmwaterbron toch prachtig tot hun recht in combinatie met de dreigende donkere wolken van de regenbui die in aantocht was. Net als bij de grootste warmwaterbron in Yellowstone the de water de bron in het midden blauw. De oranje kleur wordt veroorzaakt door bacteriën die aan de afgekoelde randen leven.
Door het temperatuurverschil tussen het hete water en de lucht zijn de bronnen hoogzomer als de zon het hoogst staat het spectaculairste qua kleur. Dan is het temperatuur verschil het kleinst en is er dus ook weinig stoom ontwikkeling.

Over bird bee flower and tree

bird bee flower and tree profielfotoOp een 'eigenwijze" maakt bird-bee-flower-and-tree de kleine wereld groot en de grote wereld nog grootser. De camera haalt ver weg dichtbij, laat licht spelen met donker, maakt kleur kleurloos of juist kleurrijker, brengt een stilleven tot leven, fantasie tot werkelijkheid en werkelijkheid tot fantasie. Kortom, laat u meeslepen in de wereld van bird-bee-flower-and-tree.

Alle werken