Yogi in warmte

van ART Eva Maria

- Werkcode: 187 517

ART Eva Maria over Yogi in warmte

Yoga als inspiratiebron. Meditatie, verbinding, rust en stilte zijn thema's die in dit werk een rol spelen.
Yogi in warmte vind je in de categorieën Abstract, Beweging (natuurkunde), Buddha, Contemporary, Erotiek, Eva Maria, Expressionisme, Gelaagdheid, Gevoel, Grunge, Illustraties, Kleermakerszit, Kleuren, Kunst, Lichtval, Liefde, Lijn (meetkunde), Lotushouding, Lucht, Maan, Meditatie, Mensen, Minimalisme, Model (persoon), Modern, Natuurlijk getal, Oude Meester stijlen, Portret, Samenvatting, Schilderijen, Sfeer (gevoel), Slaapkamer, Structuur, Surrealisme, Symbool, Tekeningen, Textuur, Verf, Vrede, Vrouw, Wit, Yoga, Zen, Zitten en Zittend.
ART Eva Maria profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door ART Eva Maria

ART Eva Maria is specialist in persoonlijke kunst. Eva van den Hamsvoort (Eva Maria) studeerde in 1993 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Breda, sindsdien is zij werkzaam als kunstenares.
“Mijn werk bestaat uit portretten, groepsportretten, landschappen, stillevens en abstract werk. Voor de kunstwerken maak ik van verschillende technieken gebruik: verf, potlood en mixed media. Zwierig, los, maar soms ook wat strakker en grafisch. Ik wil een herinnering in beeld vangen. Dat kan een herinnering aan een plek zijn die ik bezocht, een gezicht, een symbool of een gevoel. Graag werk ik met verschillende lagen waarmee ik een beeld opbouw, zo wordt het doorleefd en artistiek. Doel is een esthetisch beeld te creëren, dat bij mensen op een aangename, soms prikkelende wijze binnenkomt. Het kunstwerk maak ik vanuit mezelf, maar is voor een ander bestemd. Het interessante is dat je nooit vooraf weet waar en bij wie het terecht komt. Kunst is voor iedereen en geeft iets om over na te denken en om plezier aan te beleven. Voor Werk aan de Muur heb ik deze speciale selectie gemaakt. Daarnaast maak ik vrije schilderkunst en werk ik in opdracht, met name portretten.”
ART Eva Maria maakt werk in opdracht in verschillende thema’s en formaten. De werken uit de shop zijn ook te koop als origineel schilderij.
Voor info aanvraag, neem contact op met Eva van den Hamsvoort via art-evamaria.com

Alle werken van ART Eva Maria


Waarom je kiest voor Yogi in warmte als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Yogi in warmte van ART Eva Maria

Koop de illustratie Yogi in warmte van ART Eva Maria op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 187 517
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
159,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden