Zee en zwarte rotsen

Zee en zwarte rotsen van Michel van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 141159

Zee en zwarte rotsen van Michel van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Foto van de kust van Madeira, Portugal. Het eiland ligt midden in de Atlantische Oceaan en heeft een ruige kust met steile kliffen. Het diepe water van de zee is donker en de rotsen zijn bijna zwart, terwijl de golven, de branding en de kleine waterval licht zijn. Een mooi contrast dat voor een mysterieuze foto zorgt. Deze foto is genomen aan de noordkant van Madeira, tussen Porto Moniz en Seixal.

Over Michel van Kooten

Fotograaf uit Rotterdam met een ruime collectie foto's van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ik bied ook foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen, Utrecht en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken