Zithoek in oude Boerderij

van Perry Wiertz

- Werkcode: 397 617

Perry Wiertz over Zithoek in oude Boerderij

Een klein hoekje om even uit te rusten op de eerste verdieping van een oude Italiaanse boerderij. Het is een vredig beeld waar je even snel een kopje koffie drinkt.
Zithoek in oude Boerderij vind je in de categorieën Architectuur, Boerderij, Decoratie, Deuren, Fotografie, Gang (bouw), Kunst, Meubilair, Plafond (bouw), Schilderijen, Villa (bouwkunde), decoratie en stoel.
Perry Wiertz profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Perry Wiertz

Voor mijn camera reserveerde ik altijd wel een plekje bij een uitstapje of vakantie. Hierdoor kreeg deze een steeds belangrijkere rol bij het inpakken van mijn bagage. Tegenwoordig is mijn camera misschien wel het eerste dat ingepakt wordt in een daarvoor bestemde rugzak vol met accessoires, zodat ik tijdens mijn avonturen landschappen en verlaten plekken kan vastleggen. Dit is de laatste jaren uitgegroeid tot een serieuze bezigheid. De plekken die ik tijdens mijn reizen tegenkom wil ik dan ook graag delen. Iedereen passeert wel eens een indrukwekkende locatie of een oude vervallen schuur, maar hoe ziet dat er bij zonsondergang of van binnen uit...?

Alle werken van Perry Wiertz


Meer weten over Perry Wiertz?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Zithoek in oude Boerderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Zithoek in oude Boerderij van Perry Wiertz

Koop de foto Zithoek in oude Boerderij van Perry Wiertz op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 397 617
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden