Zonsondergang bij Urk in Flevoland op 31 juli 2016

Zonsondergang bij Urk in Flevoland op 31 juli 2016 van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang bij Urk in Flevoland op 31 juli 2016 van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 224464
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Zonsondergang bij Urk in Flevoland op 31 juli 2016

Dit is een een schitterende locatie voor het fotograferen zeelandschappen. Het waaide redelijk en de golven maakte mijn filters en mijn lens nat omdat ik dicht op de rotsen wou staan. Continue was ik mijn filters voor de lens aan het droogmaken. Ik gebruikte mijn nieuw gekochte rubber laarzen zodat ik een redelijk goede grip op de natte stenen had. Ondanks het gebruik van deze hoge rubberen laarzen zelfs mijn sokken en broek redelijk nat geworden van de golven ;-).

Dit werk wordt aangeboden door Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken