Zonsondergang op Sail

Zonsondergang op Sail van Ardi Mulder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Zonsondergang op Sail van Ardi Mulder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 162226
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!

Omschrijving

Deze mooie zonsondergang is vastgelegd op de 3e dag van Sail Amsterdam op 21 augustus 2015 vanaf de Verbindingsdam wat Zeeburg met Java-eiland verbind.

SAIL Amsterdam is het decor van de internationale Tall Ships, het grootste evenement van Nederland en het grootste nautische evenement ter wereld qua bezoekersaantallen en aantal tall ships. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJhaven. Van 19 t/m 23 augustus 2015 wordt SAIL voor de negende keer georganiseerd.

SAIL Amsterdam 2015 zal niet alleen afspelen in de buurt van Oranje haven ( IJhaven ). Vergeleken met de vorige edities wordt de rest van Amsterdam betrokken bij de festiviteiten. Dat doet SAIL op de zijkant van Five Oceans ontmoette een aangepaste kleur en thema. Wat ook nieuw en indrukwekkend is "SAIL Music Marina" aan de noordkant van het IJ met grote podium. De sfeer is altijd heel gezellig en gemoedelijk zowel langs het IJ als op de vaarwateren.

Over Ardi Mulder

Ardi Mulder profielfoto[Dutch] Mijn naam is Ardi en ik ben een gepassioneerd land/zee- en stadsfotograaf woonachtig in Amstelveen. Ik wil je de wereld graag door mijn ogen laten zien op de meest prachtige manier. Ik ben mij altijd bezig mij te ontwikkelen op het gebied van fotografie en in de fotobewerking. Voor mij is fotografie een vorm van kunst, een manier om mijn gevoelens en gedachten in het dagelijkse leven vast te leggen. Het is meer dan het vastleggen van het juiste moment. Voor mij komt de wereld van fotografie en mijn wereld bijeen. Ik geloof dat mijn persoonlijke creatieve aanpak mij kunnen onderscheiden. Ik hoop dat mijn foto's je de wereld op een andere en unieke manier kunnen laten zien en jou persoonlijk kunnen raken.

[ENGLISH]Thank you for visiting my profile. My name is Ardi and I'm a passionate land/sea- and cityscape photographer living in Amstelveen, The Netherlands. I like to show you the world through my eyes in the most beautiful way. I'm always trying to learn something new in photography and in post processing in general. To me photography is an art form, a way to capture my emotions and thoughts of daily life.It is more than capturing the right moment. To me the world of photography and my world unite. I believe my personal creative approach distinguishes me from other photographers. I hope my photographs can see you the world in a different and unique way and it can touch your emotions like it does with me.

Alle werken