Zonsondergang

Zonsondergang van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 36165

Zonsondergang van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Paas korting t/m 22-04
Nog 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
109 98 gratis verzending!
Zonsondergang van Yvonne Blokland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Aan het eind van een bloedhete zomerdag in Frankrijk op het platteland gaat de zon heel mooi onder. Het geeft een prachtig warme oranje gloed en mooie zonnestralen, ik heb gewacht tot die mooie zon precies tussen de boerderij en de struiken en boom in stond. Dan volgt er een weeralarm en gebeurt er vervolgens helemaal niets. Maar het was zeldzaam mooi en ik heb er enorm van genoten!

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories "
Even voorstellen, ik ben Yvonne en fotografie is mijn passie. Omdat ik na al die jaren fotograferen nog steeds niet kan kiezen wat ik het leukst vind binnen de fotografie heb ik maar besloten dat ik dat ook maar niet meer ga doen. Dat kiezen dan he? Fotograferen wel natuurlijk......... Dus je zult hier zeer uiteenlopend werk vinden. Leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan even op mijn website! (volgen op facebook kan natuurlijk ook) Mocht je iets kopen uit mijn shop : Dank en veel plezier ermee ! (en wat leuk als je even laat zien waar en hoe mijn werk is komen te hangen !!! )
Hartelijke groet !!

Alle werken