Facebook pixel
Zonsondergang

Zonsondergang van Yvonne Blokland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Zonsondergang van Yvonne Blokland thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 36165

Zonsondergang van Yvonne Blokland

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Zonsondergang van Yvonne Blokland

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Aan het eind van een bloedhete zomerdag in Frankrijk op het platteland gaat de zon heel mooi onder. Het geeft een prachtig warme oranje gloed en mooie zonnestralen, ik heb gewacht tot die mooie zon precies tussen de boerderij en de struiken en boom in stond. Dan volgt er een weeralarm en gebeurt er vervolgens helemaal niets. Maar het was zeldzaam mooi en ik heb er enorm van genoten!

Over Yvonne Blokland

Yvonne Blokland profielfoto" It makes me happy to create memories " Leuk dat je deze pagina bezoekt. Onze vakanties brengen we veelal door in Frankrijk: zee, bergen, meren, steden, dorpen allemaal even mooi en fotogeniek. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde stijl. Ik vind alles mooi van macro tot groothoek. Van bloemen tot weidse landschappen. Ik hoop een afwisselende collectie in mijn shop neer te zetten. Ik woon in de Allblasserwaard waar ik vaak rondtoer om de mooie plekjes die dit gebied heeft vast te leggen. Molens, slootjes, koeien, schapen, prachtige vergezichten etc. Vind je het leuk om meer werk van mij te zien? Kijk dan eens op mijn website http://www.photo-yvonne.com/ . Op http://acard4every1.sendasmile.com/ vind je een ruime sortering wenskaarten die uiteraard allemaal door mij zelf ontworpen zijn of gemaakt van één van mijn foto's . Als je altijd op de hoogte wil blijven van nieuw werk, aanbiedingen etc. volg mij dan op facebook !

Alle werken