Zonsopkomst in de koude ochtend

van Wahid Fayumzadah

- Werkcode: 326 806

Wahid Fayumzadah over Zonsopkomst in de koude ochtend

Deze foto is genomen op een koude ochtend in Gelderland, op de Veluwe, op 98 meter hoogte. Het was ijskoud, maar het was het dubbel en dwars waard!
Zonsopkomst in de koude ochtend vind je in de categorieën Blauw, Bomen, Fotografie, Landschappen, Lucht, Nationaal Park De Hoge Veluwe, Nederland, Silhouet, Warmte, Winter, Zon en Zonsopkomst.
Wahid Fayumzadah profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Wahid Fayumzadah

Hallo!
Ik ben Wahid en ik heb een passie voor fotografie.
Er is zoveel moois om ons heen en wij leven in zo een goede tijd. Ik voel mij bevoorrecht, omdat ik de kans heb om heel veel moois van de wereld te zien, dit wil ik graag delen, daarom neem ik mijn camera mee als ik er op uit ga!
Laat ik eerst maar eens beginnen met het ontdekken van mijn eigen land, Nederland. Voorheen dacht ik altijd dat ik per se naar het buitenland moest als ik mooie natuur foto's wilde maken, naar landen zoals bijvoorbeeld Noorwegen of IJsland. Dit is echter helemaal niet waar! Nederland is prachtig, dat ziet lang niet iedereen, misschien dat ik ze dat een beetje kan laten zien met mijn foto's.

Alle werken van Wahid Fayumzadah


Waarom je kiest voor Zonsopkomst in de koude ochtend op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Zonsopkomst in de koude ochtend van Wahid Fayumzadah

Koop de foto Zonsopkomst in de koude ochtend van Wahid Fayumzadah op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 326 806
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden